Suomenyritykset.fi - Pätevä palveluhakemisto
Pätevä palveluhakemisto

MERAK RAKENNUSTUTKIMUS OY

Osoite:
PL 21
92100 RAAHE
Y-tunnus:
2396730-2
Puh:
044 916 5917
046 893 3780
044 933 3553
Kotisivut:
Sähköposti:
Lähetä tarjouspyyntö
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Toiminnan kuvaus
Monipuoliset rakennusten kuntotutkimus ja tarkastuspalvelut asiantuntijalta

Merak Rakennustutkimus Oy tuottaa laadukkaita rakennusten kuntotutkimus ja tarkastuspalveluita,erikoistuen asumisterveyteen vaikuttavien ongelmien selvitykseen.

Erikoisosaamisemme

Ydinosaamisaluettamme on rakennusten mikrobiologiset tutkimukset eli kosteus ja homevaurio tutkimukset eri menetelmin. Olemme erikoistuneet myös lämpökuvauksiin, kosteusmittauksiin ja ilmatiiveysmittauksiin.

Sertifioitua laatua

Tarjoamme laadukkaita sertifioituja palveluita, monipuolisella ja suorituskykyisellä kalustolla asiakkaan eduksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme panostamalla palveluiden tekniseen sekä toiminnalliseen laatuun.

Laatuajattelu

Sisäinen toiminnanlaadun seuranta ja toimintojen kehittämisen ansiosta, sekä osallistumalla säännöllisesti alan koulutustilaisuuksiin voimme tarjota aina ajantasalla olevaa osaamista ja palvelua asiakkaillemme. Pyrimme siihen että palvelumme vastaavat mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeisiin ja odotuksiin.

Palvelumme perusta

Palvelumme perustuvat tehokkaisiin toimintatapoihin ja vankkaan ammattitaitoon. Hallitsemme useita teknologioita, joiden avulla voimme tarjota aina tilanteeseen parhaiten sopivin ratkaisu.

Laadukasta palvelua sinun eduksesi

Emme kilpaile hinnalla vaan laadulla ja tietotaidolla, emme pyri olemaan joka alan mestareita vaan keskitymme siihen missä tiedämme kestävämme vertailun. Siksi voimme tarjota sinulle oikeaa osaamista ja hyvän hinta-laatusuhteen.
Tuotteet ja palvelut
-Kosteus ja homevauriotutkimus
-Kosteusmittaukset ja kartoitukset
-Sisäilmatutkimukset
-Sisäilma mittaukset
-Sisäilmastotutkimukset
-Rakennusten kuntotutkimus
-Lämpökuvaus
-Ilmatiiviysmittaus
-Kuntotarkastukset
-Rakennusterveysasiantuntija palvelut
TARJOUSPYYNTÖPALVELU
Tyhjennä lista
Lähetä tarjouspyyntö valituille yrityksille (
0
)