Suomenyritykset.fi - Pätevä palveluhakemisto
Pätevä palveluhakemisto
PUITE OY

PUITE OY

Osoite:
VANHA TALVITIE 11
00580 HELSINKI
Y-tunnus:
0112983-4
Puh:
(09) 586 8840
Fax:
(09) 586 88410
Kotisivut:
Sähköposti:
Lähetä tarjouspyyntö
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Lisäyhteystiedot
   
   
Toiminnan kuvaus
Puite Oy toteuttaa mm. valokuvien, tulosteiden, tarrakuvien, julisteiden yms. jatkokäsittelyt. Käsittäen pohjustukset tarkoituksenmukaiselle
pohja-/levymateriaalille, yksipuoliset suojalaminoinnit, kehystykset, kaksipuoliset kuumalaminoinnit...

Puite on myös vanhin markkinoilla oleva KAPA© -levyjen maahantuoja, myyjä ja jatkojalostaja.

POHJUSTUS

Pohjustamme kuvat eri materiaaleille asiakkaan tarpeen mukaan. Taidenäyttelyyn, ulkomainontaan, messuille, valokaappiin tai kotiin — vaikkapa veden alle. Meiltä löytyy apu liki neljänkymmenen vuoden kokemuksella.
Materiaalivalikoimaamme kuuluvat mm. KAPA-levyt, anodisoitu alumiini, vaahto-PVC, akryylit, puukuitulevyt (MDF ja HDF), polystyreeni, polypropeenikennolevyt, alumiinikomposiittilevyt (mm. DiBond ja DiLite) ja mainospahvi.

Kuvan ja pohjustuslevyn väliin on lisäksi mahdollista asentaa ferro-kalvo, jolloin kuvaa voidaan käyttää tarttumapintana magneeteille.

Pohjustus on mahdollista myös asiakkaan toimittamalle materiaalille, esimerkiksi lasille.

LAMINOINTI

UV-laminointi suojaa pohjustettujen kuvien pintoja. Kiiltoasteina saatavilla matta, satiinimatta, kiiltävä ja huippukiiltävä.
Valikoimaamme kuuluu myös karkealla hiekkapinnalla varustettu, fyysistä kulutusta hyvin kestävä laminaatti, joka sopii esimerkiksi lattiaan asennettaviin mainostarroihin.

Kaksipuolinen kuumalaminointi suojaa kuvaa kulutukselta ja kosteudelta molemmin puolin. Kovalaminointi sopii esimerkiksi ulkomainontaan, märkätiloihin, ulkoilukarttoihin ja ruokalistoihin. Kovalaminoimme useissa eri paksuuksissa kiiltävä- tai mattapintaisena.

KEHYSTYS

Kehsyvalikoimaamme kuuluvat alumiiniset U-profiili -liimakehyslistat 5 ja 10 mm. levyille sekä kulmapaloilla koottavat Nielsen -alumiinikehykset. Meiltä myös passepartout´t sekä taululasit ja -muovit.

KAPA-LEVYT


Superkevyt KAPA-somistuslevysarja tarjoaa ihanteellisen materiaalin mainostajille, tulostajille, silkkipainajille, somistajille, näyttelynrakentajille ja kaikille luoville suunnittelijoille.
Patentoidulla, hyvin muotonsa säilyttävällä mutta helposti työstettävällä polyuretaanitäytteellä varustetun KAPA-levyn monipuolisten mahdollisuuksien avulla toteutuvat yhtä lailla ainutkertaiset ideat kuin suuret tuotantosarjatkin.

Tuotekuvia
Tuotteet ja palvelut
Kuvapohjustukset, suoja- ja kuumalaminoinnit, kehystykset, Kapa-levyt, kehyslistat.
PUITE OY SIJAINTI KARTALLA
TARJOUSPYYNTÖPALVELU
Tyhjennä lista
Lähetä tarjouspyyntö valituille yrityksille (
0
)